Cerere de ofertă: servicii de imprimare a materialelor promoționale

Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea unei sau mai multor oferte comerciale pentru elaborarea materialelor promoționale pentru Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului”.

Despre noi

Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” este o platformă de inovații digitale în educație, care asigură regândirea modului în care noile tehnologii transformă procesul de studii și implementarea acestora în sistem. Aici sunt pregătiți noi generații de tineri cu gândire progresistă, competitivi şi profesioniști, care vor asigura creșterea durabilă a economiei tarii. CNIDE este parte a proiectului Clasa Viitorului.

Clasa Viitorului este un parteneriat public-privat (PPP) dintre: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Proiectul de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID, Guvernul  Suediei, UK, Fundația Orange Moldova și Fundația Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED). Partenerii de implementare ai proiectului sunt Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă, Universitatea de Stat din Tiraspol și Centrul de Informații Universitare. Partener tehnologic al Clasei Viitorului este Google.

Mai multe informații găsiți pe http://www.clasaviitorului.md.

Compania selectată va imprima materiale conform listei -  LISTA PRODUSELOR 

Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului”  dispune de un Ghid de vizibilitate, cu machete pentru toate produsele, în baza căruia urmează să fie imprimate materialele.

* Companiile pot depune oferta pentru unul, câteva produsele separat sau pentru toate produsele solicitate.

Ofertele vor fi transmise la adresa:  cotofana.iana@clasaviitorului.md, în copie centrul@clasaviitorului.md

Oferta va include:

  1. Certificatul de înregistrare a companiei/licența;
  2. Portofoliul cu exemple de materiale de acest tip;
  3. Oferta comercială/bugetul pentru realizarea sarcinilor propuse (Oferta de preț în lei cu TVA și la cota TVA 0%) conform tabelului de mai sus.
  4. Termenul de executare a lucrărilor.

Ofertele pot fi transmise până la data de 7 februarie 2021 inclusiv.

NOTA BENE: Dosarele de aplicare incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate. *Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet