Termen extins - Oferirea serviciilor de asistență și consultanță (lucrări de estimare a costurilor de reparație/renovare)

Distribuie prietenilor:AO "HOMECARE" și AO "Pro-Development" (partener exclusiv al Caritas Republica Cehă în Moldova) invită companiile de proiectare să ofere propuneri comerciale pentru implementarea lucrărilor (serviciilor) de elaborare a estimărilor de proiectare pentru repararea unei părți a clădirii situată pe str. Dzerjinski, 32  din or. Grigoriopol.

Această servicii vor fi realizate în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor sociale și medicale pentru persoanele care au nevoie de îngrijire pe termen lung pe ambele maluri ale râului Nistru”, finanțat de Uniunea Europeană și de Ministerul Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică în cadrul Programului General al UE „Măsuri de consolidare a încrederii de-a lungul r. Nistru (V) - Modernizarea sectorului sănătății” și realizată de Agenția germană pentru cooperare internațională (GIZ) și Agenția cehă de dezvoltare (CzDA).

Depunerea unei oferte

Companiile interesate pot trimite următoarele documente:

- Oferta tehnică

- Oferta financiară

- Exemple de servicii similare prestate

prin e-mail: [email protected]

Pachetul complet de documente este disponibil pe link-ul: https://drive.google.com/file/d/1dmHJgJcbjc9EwCvP7ana_eWot9CoMQkA/view?usp=sharing

Termenul limită de transmitere al pachetului de documete este 25 ianuarie 2021, ora 18:00.

Dacă aveți întrebări cu privire la acest anunț, vă rugăm să le trimiteți la adresa de e-mail: [email protected]

Note:

- Ofertele primite după termenul specificat nu vor fi luate în considerare.

- O ofertă incompletă nu va fi luată în considerare.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.