Asociaţia Obştească SOS Autism invită operatorii economici interesați de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri PENTRU PROCURAREA UNUI AUTOTURISM

Distribuie prietenilor:


1 CEH

Asociaţia Obştească SOS Autism invită operatorii economici interesați de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri

PENTRU PROCURAREA UNUI AUTOTURISM

În perioada iulie 2018 - decembrie 2021, ADRA Moldova cu Asociația Obştească „SOS Autism” (A.O. „SOS Autism”) implementează proiectul „Ajutor pentru copiii cu tulburări ale spectrului autist și alte tulburări genetice în Moldova”, finanţat de către Programul de Cooperare pentru Dezvoltare din Cehia și implementat de ADRA Cehia și ADRA Moldova în parteneriat cu A.O. „SOS Autism”.

Relevanța proiectului este ridicată datorită numărului tot mai mare de copii cu autism și a altor tulburări genetice diagnosticate în întreaga lume. În Moldova încă există posibilități insuficiente de diagnostic, mai ales într-o fază incipientă, iar situația cu tulburări genetice este în general slab dezvoltată, ceea ce duce la un anumit număr de copii care nu sunt tratați la timp și situația lor se înrăutățește. Organizațiile de sprijin existente formate în principal de părinți care au copii cu autism sau tulburări genetice au făcut anumite măsuri pentru a îmbunătăți situația în cooperare cu instituțiile statului. Cu toate acestea, există multe provocări înainte ca serviciile furnizate să respecte standardele europene. Scopul proiectului menționat mai sus este creșterea calității și disponibilității serviciilor oferite copiilor cu autism și altor tulburări genetice și părinților/îngrijitorilor acestora în Republica Moldova.

Beneficiarii finali ai proiectului

Copiii cu autism/tulburări genetice din Moldova sunt principalii beneficiari ai proiectului. Acțiunile proiectului au ca scop creșterea și îmbunătățirea serviciilor sociale și de sănătate pentru acestea, pentru a asigura incluziunea socială și egalitatea de șanse între aceștia și colegii lor.

Cel puțin 100 de părinți cu copii cu TSA/tulburări genetice vor beneficia de consiliere, sprijin psihologic și informațional, precum și oportunități de împuternicire cu scopul de a asigura respectarea drepturilor copiilor lor, o mai bună integrare socială și abilități de viață independentă.

Comunitățile în care vor fi implicați profesioniștii capabili din sectorul ABA medical, educațional și profesional pentru a oferi servicii sociale specializate adresate copiilor și familiilor vor deveni mai incluzive, iar membrii vor înțelege importanța sprijinului social pentru perioada potrivită.

Obiectivul anunţului

Unul din obiectivele stabilite pentru anul 2020-2021 este Procurarea unui autoturism, care va fi folosit pentru echipa multidisciplinară pentru evaluare, instruire, terapii și supervizare a copiilor și persoanelor cu autism la domiciliu.

Scopul anunţului

În vederea implementării obiectivelor sale, A.O. „SOS Autism” solicită oferta tehnică și financiară a autoturismelor noi din autosalon cu termen de garanție minim 3 ani cu limita 100.000 km.

Sursele financiare

Resursele financiare sunt alocate în cadrul proiectului „Ajutor pentru copiii cu tulburări ale spectrului autist și alte tulburări genetice în Moldova”, implementat de ADRA Cehia și ADRA Moldova în parteneriat cu A.O. „SOS Autism”, cu suportul financiar al Agenției de Dezvoltare al Republicii Cehe. În baza Hotărârii de Guvern nr. 246 din 08.04.2010 la concurs ofertele se vor prezenta cu taxe, accize și TVA cota zero.

Caracteristici tehnice autoturism:

 1. Carburant                                                        - benzină, motorină
 2. Norma de poluare                                           - Euro 6
 3. Capacitatea motorului                                     - 850-1600 cm3
 4. Cutie de viteza                                                - manuală
 5. Capacitatea rezervorului de carburant           - 40-50 litri
 6. Consumul                                                       - economă (urban – 6-7 l/100 km; extra urban – 4-5 l/100 km; ciclu mixt – 5-6 l/100 km)
 7. Masa                                                              - proprie – 1100-1600 kg; totală – 1600-2200 kg

Termenul de procurare         decembrie 2020

Graficul de executare           – decembrie 2020

Eliberarea facturii                 – decembrie 2020

Ofertantul va depune următoarele documente:

 1. Oferta de preț                       – semnat de către ofertant
 2. Oferta tehnică                       – semnat de către ofertant
 3. Termen de garanție generale
 • Bateria auto (acumulator)
 • Caseta de direcție si componentele ei
 • Braț suspensie
 • Rulmenți fuzetă
 • Elementele caroseriei la perforarea prin coroziune
 • Termenul de garanţie asupra acoperirilor cu vopsea
 • Parbriz, lunetă, geamuri si oglinzi
 • Amortizatoare fată/spate
 • Ștergătoare parbriz/luneta inclusiv elemente de acționare 

       4. Sevice în termen de garanție

 

Ofertanţii pot depune o singură ofertă financiară la adresa de e-mail: sosautism.rm@gmail.com, sau irinastoian.egor@gmail.com

Termenul limită de depunere a ofertelor financiare este de 23.12.2020 ora 08:59. Orice ofertă primită după termenul limită menționat va fi respinsă.

Persoanele de contact:

Aliona Dumitraş, 068878788

Irina Stoian, 079970202

Vor fi evaluate doar ofertele complete și vor fi contactate doar experţii selectaţi.

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet