Fundatia Est-Europeana anunță concurs pentru selectarea unei companii care va elabora și implementa strategia de comunicare pentru proiectul ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării"

Distribuie prietenilor:Începând cu 1 ianuarie 2018, cu susținerea financiară a Uniunii Europene și cofinanțarea Suediei, Fundația Est-Europeană (mai departe FEE sau Fundația) în parteneriat cu Asociația Businessului European, HelpAge International, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Centrul pentru Inovație și Dezvoltare Socială, implementează proiectul „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea socială și economică a țării”.

Proiectul, cu durata de 36 de luni, are ca obiectiv să contribuie la dezvoltarea socială și economică a Republicii Moldova prin implicarea activă a societății civile și altor părți interesate, ținând cont de prevederile Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, care cuprinde Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător. 

Adițional la activitățile realizate de Fundației și partenerii săi enunțați mai sus, în cadrul acestui proiect au fost oferite 41 de granturi organizațiilor societății civile pentru implementarea proiectelor care prevăd crearea următoarelor structuri și activităților realizate de acestea:

  1. Șase centre de suport în afaceri
  2. Cinci centre de susținere a învățării pe parcursul vieții
  3. Cinci parteneriate incluzive pe piața muncii pentru facilitarea angajării persoanelor vulnerabile
  4. Zece Fonduri de Antreprenoriat pentru Tineri
  5. Cincisprezece întreprinderi sociale

Pentru buna desfășurare a proiectului, Fundația Est-Europeană intenționează să identifice o organizație/companie care va elabora și va implementa un plan de comunicare și vizibilitate în scopul informării publicului larg despre această inițiativă și sporirii nivelului de înțelegere a populației privind acțiunile și inițiativele societății civile. Strategia de comunicare va cuprinde elaborarea de materiale video, fotografii, materiale promoționale, texte/articole, cu ulterioara plasare și difuzare a acestora în mass-media.

În cadrul acestei campanii de promovare vor fi reflectate inclusiv rezultatele celor 41 de proiecte finanțate de Fundație, precum și impactul acestora asupra societății per ansamblu.

Depunerea dosarului

Vă rugăm să prezentați materialele solicitate conform prezentului Caiet de Sarcini până la data de 25 mai  2020, inclusiv.

Caietul de sarcini poate fi descărcat pe pagina Fundației Est-Europene: https://eef.md/index.php?pag=news&id=1026&rid=1491&l=ro

 Ținând cont de situația pandemică COVID-19, setul de aplicare va fi expediat electronic, la adresa de email: [email protected] cu textul  “Campanie Comunicare proiect Dezvoltare Economică și Socială” în linia de subiect. Va rugăm să transmiteți ofertele semnate de către persoanele autorizate.

Doar organizațiile/companiile selectate vor fi contactate.

Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.