Centrul Naţional de Mediu invită din nou la campania de salubrizare a malurilor rîului Bîc

Distribuie prietenilor:


mmAcțiunea se va desfășura joi, 09 aprilie, cu începere de la orele 13.00  pe ambele maluri ale râului Bîc, de-a lungul străzii Calea Basarabiei, începînd cu al doilea pod de trecere peste rîul Bîc. De data aceasta, la acţiune se vor alătura studenţii de la Universitatea Agrară de Stat, colegiul de ecologie şi  angajaţi ai companiei „gasNatural fenosa” și Asociația pentru Dezvoltare Creativă.

Amintim că Centrul Național de Mediu a desfăşurat o acţiune similară, sîmbătă, 4 aprilie. Detalii despre acţiune pot fi vizualizate accesînd linkul: http://environment.md/info/122-Peste-300-de-chiinuieni-s-au-mobilizat-n-campania-de-salubrizare-a-rului-Bc-din-4-aprilie.html

Sperăm că şi de data aceasta elanul partenerilor noştri să fie molipsitor și să vedem alături de ei şi alți cetățeni  responsabili care doresc să-și aducă personal contribuția la curățarea malurilor râului nostru. Echipamentul necesar pentru desfășurarea acțiunii va fi asigurat de Centrul Național de Mediu.

De asemenea facem un îndemn reprezentanților mass-media să se alăture campaniei de salubrizare de joi și să mediatizeze acțiunea pentru a convinge și mai mulți cetățeni ai Chișinăului că schimbarea atitudinii vine din responsabilitatea și munca fiecăruia, indiferent de domeniul de activitate şi indiferent de funcţiile pe care le ocupă.

Te așteptăm deci, joi, 09 aprilie la ora 13.00 la Campania de Salubrizare a malurilor rîului Bîc!
Startul acțiunii se va da de la al doilea pod de trecere peste rîul Bîc amplasat pe str. Calea Basarabiei, vezi harta, unde echipa CNM te va echipa cu saci, mănuși, zâmbet și optimism pentru a readuce la viață râul nostru!  

Te așteptăm cu mare drag!

Pentru detalii ne puteți contacta la nr. de tel.:  022 83 67 27 sau la mob.: 060176393. Persoană de contact: Alla Vacarciuc, Coordonator Comunicare, Centrul Național de Mediu.

Deralii despre organizatori si parteneri pot fi vizualizate aici

Acțiunea este organizată de Centrul Naţional de Mediu şi face parte din șirul de activităţi realizate în cadrul campaniei „Iubește-ți rîul!” și proiectul "Rîurile noastre – provocarea apelor transfrontaliere", finanțat de Programul de Granturi Mici GEF, implementat de PNUD și cofinanțat de Fundația EcoCatalyst Foundation.

 
2a94648a81fb80a26ff8cb44b8d74711

b329d0af082c5618747e707ce1ca8e87

  2 jpgeco cat


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet