Final de proiect ”Tânără și Sănătoasă 2021” în Gimnaziul Crișcăuți raionul Dondușeni



 La 26 februarie 2021 Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală ”ANIMA” în incinta Gimnaziului Crișcăuți raionul Dondușeni, a  decernat participanții la expoziția de desen cu tema ,,Egalitate de gen”. Expoziția a fost organizată în urma unui curs de informare cu tema ”Egalitate de gen” organizat pentru clasele a V-a-aIX din Gimnaziul Crișcăuți raionul Dondușeni în cadrul proiectului ”Tânără și Sănătoasă 2021” ediția a II-a. 11 tineri (băieți și fete) au participat cu propriile lucrări la expoziție, care a avut loc în luna februarie 2021.

În cadrul aceluiași proiect, 12 fete din clasele a VII-a IX-a au participat la un curs de abilitare cu tema ”Egalitate de gen” cu următoarele teme la atelierele tematice:civic Gala expoziției ,,Educație financiară și independență”, ,,Drepturile sexual- reproductive” și ,,Egalitate de gen și drepturile femeii”. 

Astăzi am avut onoarea și plăcerea să decernăm tinerii care s-au implicat la expoziție și la curs. Participanții au primit certificate și surprize din partea organizatorilor. Mulțumim partenerului local pentru deschidere, implicare și activism.

Activitatea a avut loc în baza acordului de colaborare între Centrul de Instruire și Dezvoltare personală ”ANIMA” și Gimnaziul Crișcăuți, cu acordul Direcției Educație Dondușeni.

Activitate realizată în cadrul programului de mini granturi de sprijinirea și consolidarea competențelor de leadership ale femeilor tinere care promovează drepturile femeilor, implementat în cadrul proiectului “Moldova împotriva discriminării” realizat de Platforma pentru Egalitate de Gen, prin Gender-Centru în parteneriat cu ERIM și GENDERDOC-M, cu suportul financiar al Uniunii Europene