Mentorul Programului Național de Mentorat pentru Femei

Distribuie prietenilor:


Untitled

Odată cu apariția unei inițiative de anvergură, apar și oportunități ce merită a fi valorificate. În cazul Programului Național de Mentorat pentru Femei, acea oportunitate a fost venirea Lizei Rismiller în Moldova.

Director la Centrul pentru Femei, al universității Dayton, din Ohio, Lisa Rismiller, a fost timp de o săptămână în țara noastră, timp în care s-a implicat în diferite activități ce țin de dezvoltare personală, promovarea valorilor democratice și a conceptului de mentorat. De fapt, datorită vastelor sale cunoștințe în ceea ce ține mentoratul, am avut ocazia să o cunoaștem și noi, echipa de organizare a Programului Național de Mentorat pentru Femei. Astfel, în cadrul unei sesiuni de instruire, am aflat mult mai multe decât ne așteptam despre ceea ce presupune această relație, a cărei idee rezidă în învățare și schimb de experiență.

Totodată, pe durata șederii aici, Lisa Rismiller a participat la evenimentul de lansare a Programului, în cadrul căruia și-a exprimat încrederea în reușita proiectului, dar a vorbit și despre succesele ce pot fi atinse de femei, mai cu seamă în urma creării unei rețele de colaborare între ele. După cum a menționat ea: “Important nu este doar a ajunge la succes, ci și a le ajuta pe celelalte să ajungă la aceeași poziție pe care o ai tu.”

Mai multe însă, aflați din interviul realizat de una dintre participantele proiectului, Cristina Zavatin, reporter la revista Pentru Ea”.


{youtube}3-Y6xrgdL-Y{/youtube}

 

 

Pentru mai multe informații

Ciorchină Alexandrina – comunicare și PR

tel. 069939139, e-mail: alexandrina.ciorchina@gmail.com

 

Acest proiect este realizat de Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, `prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și cu suportul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova prin intermediul Programului de Granturi pentru Democrație din resursele acordate de Guvernul SUA.

 


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet