Subterane curate într-o capitală modernă: activitate de voluntariat în cadrul SNV 2010



Asociaţia “Prietenii Copiilor” şi centrul comercial Shopping MallDova s-au alăturat şirului de acţiuni din cadrul „Săptămînii Naţionale a Voluntariatului 2010” şi invită locuitorii capitalei la o acţiune dedicată salubrizării şi curăţirii unei treceri subterane.

Acţiunea „Subterane curate într-o capitală modernă” se va desfăşura pe data de 29 aprilie 2010, începînd cu orele 13.00, în subterana ce leagă staţiile de transport de lîngă centrul comercial Shopping MallDova şi Spitalul nr. 1 (Viaduct).

„Subterane curate într-o capitală modernă” este o activitate iniţiată de către voluntarii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Asociaţiei „Prietenii Copiilor”, Coaliţiei de Promovare a legii şi angajaţii centrului comercial Shopping MallDova. În rezultatul acestei acţiuni dorim să sensibilizăm comunitatea privitor la menţinerea curăţeniei în locurile publice, să facem curăţenie în subterana respectivă şi nu în ultimul rînd să îndemnăm populaţia la organizarea unor activităţi similare”, a declarat Tatiana Lungu, Preşedinte al Asociaţiei „Prietenii Copiilor”.

„Ca factor de importanţă vitală pentru societatea noastră, este necesar ca fiecare om să devină un participant conştient şi practic în munca de prevenire a degradării mediului înconjurător, de ameliorare a calitatii vieţii lui. Centrul comercial Shopping MallDova îşi asumă responsabilitatea pentru toate acţiunile sale şi tinde să devină o entitate respectată de comunitate, de aceea angajaţii din administraţiei au decis să se implice în acţiunea de salubrizare a trecerii subterane ce se află în imediata apropiere a mall-ului”, a adaugat Diana Adam, coordonator marketing Shopping MallDova.

 

Toţi doritorii de a se implica în realizarea acestui proiect sunt aşteptaţi în faţa centrului comercial Shopping MallDova joi, 29 aprilie, ora 13.00. Manuşile, periile, vopseaua şi pungile pentru gunoi sunt garantate de către organizatori.

 

* * *

 

Asociaţia “Prietenii Copiilor” este o organizaţie non-guvernamentală constituită la 20 februarie 2002 ce activează în domeniul protecţiei drepturilor copilului, pe teritoriul Republicii Moldova.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:

Victoria Morozov

Responsabil Relaţii cu Publicul

Asociatia „Prietenii Copiilor”

Tel.:  +373 22 595931

GSM: +373 69379870

Email: victoriamorozov@mail.ru