Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

Lansarea proiectului de monitorizare a campaniei electorale

Centrul Independent de Jurnalism si Asociatia Presei Independente anunta lansarea, in cadrul Coalitiei Civice pentru Alegeri Libere si Corecte - Coalitia 2007, a proiectului de monitorizare a modului in care este reflectata campania electorala pentru alegerile locale generale de catre principalele posturi de radio/televiziune si ziare din Republica Moldova. Proiectul se realizeaza in parteneriat cu Institutul de Marketing si Sondaje IMAS-INC Chisinau.

Perioada de monitorizare este 10 aprilie 2007 - 17 iunie 2007. Rezultatele vor fi facute publice prin rapoarte bilunare, in prima luna a monitorizarii, apoi saptamanale. De asemenea, rapoartele vor fi plasate pe pagina de internet dedicata alegerilor locale generale http://www.alegeri.md/2007 realizata in cadrul Coalitiei 2007 de ADEPT.

Proiectul este finantat de catre Fundatia Eurasia, cu resursele Agentiei Suedeze pentru Cooperare si Dezvoltare Internationala (Sida/Asdi) si Agentiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID), Fondul National pentru Democratie, SUA si Misiunea OSCE in Republica Moldova.

Publicarea acestui anunt este posibila datorita sprijinului financiar acordat de poporul american prin Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID). Opiniile exprimate in acest document apartin autorilor si nu reflecta neaparat pozitia USAID sau a guvernului american.

 

 


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.