Voronin, sau cum poate minţi un comunist în profunzime



Comunistul principal al ţării şi-a cam pierdut din pasiune. E bătrîn deja. Şi-a pierdut reflexele. N-a ştiut să răspundă la întrebarile directe. În fine, este în pierdere.

Cu cîteva luni în urma fostul presedinte al Moldovei îsi alegea pe sprînceana televiziunile la care accepta să apară în direct. Deja nu mai are de ales. Pe Lorena a criticat-o de parcă ea ar fi fost la guvernare în ultimii opt ani. Vladimir Voronin a declarat că oricînd va ceda funcţia de preşedinte al partidului dacă asta i-o cere plenara şi dacă după asta partidul va funcţiona mai bine. Mai bine în viziunea cui? Dodon abia aşteaptă să ajungă preşedinte însă este blocat constant. Apropo de Dodon, şi-a făcut blog. Bună mişcare. Îl aşteptăm şi pe tovarăşul Voronin online.

Revenind la emisiunea în PROfunzime, l-am văzut pe Voronin pregătindu-se de campanie electorală şi că vrea să i-a sută la sută. Ha, ha, la fel cum a luat 80% în anticipate. Spre final, Vladimir Voronin a demonstrat, pentru a cîta oară, că este un extremist de stînga care ar trebui să se retragă din politică.


Dan Caranfil.Blog