Spune Nu Violentei



Pentru inceput vreau sa cred ca pot avea incredere in tine si sper ca vei putea face un efort pentru a ma ajuta ca impreuna sa lichidam indiferenta si efectul negative al acesteia –discriminarea; care ne transforma in monstri .

De cite ori ati observant ca un copil este injosit de cineva mai mare, de cite ori ai trecut pe linga el fara sa-l ajuti?

Arata ca-ti pasa, spune Nu violentei, doar tu poti opri aceasta. Violenta este ceia ce alunga pacea facindui pe oameni sa se urasca intre ei sau in cel mai rau caz sa se omoare.Noi putem opri asta! Este dreptul nostrum de a nu fi indiferenti!

Eu consider ca tu,cititorule, ai sa ma sustii cind am sa afirm ca atitudinea noastra discriminatorie si indiferenta asupra persoanelor agresate este una criminala si nu exista nici o justificare pur omeneasca a comportamentului nostru.

Arata ca-ti pasa, arata ca viitorul omenirii este pe miini bune.Spune NU indiferentei si alunga violenta. Impreuna putem lupta pentru o lume mai buna, trebuie sa spui doar NU.Impreuna putem salva o inima, un suflet, un OM.


Blog | Visez cu ochii deschisi