Parlamentul Tinerilor din RM organizeaza mai multe activitati de Ziua Internaţională a Alegerilor



ptParlamentul Tinerilor pregateşte un şir de surprize privind data de 4 februarie 2010, data în care este marcată Ziua Internaţională a Alegerilor. Ziua alegerilor are un rol semnificativ în viaţa Tînărului Parlament precum şi a cetăţenilor Republicii Moldova.

Tinerii Parlamentari vor organiza mai multe activităţi consacrate aceastei zile:

- 2 februarie, la orele 7.05 cîţiva tineri deputaţi vor discuta despre însemnătatea acestei zile la o emisiune difuzată de catre radioul naţional;

 - 3 februarie, cu începere la ora 12.00, în sala senatului la ASEM se vor întruni la o masă rotundă cu genericul: "Finanţarea procesului electoral în RM", tinerii parlamentari cu reprezentanţii Comisiei Electorale Centrale, guvernului, mass-media şi membrii Senatului Studenţesc ASEM.

 - 4 februarie, la ora 14.00, în preajma monumentul lui Ştefan cel Mare este planificată o activitate în masă cu implicarea cetăţenilor. Tinerii Parlamentari vor saluta, prin metoda flashmob-ului, cetăţenii şi vor simula alegeri cu participarea fiecărui doritor.

Parlamentul Tinerilor e cu voi! Veniţi, fiţi alături de noi! Fiţi alegători!

Parlamentul Tinerilor este un for permanent de pe linga Parlamentul RM.
Grupul ţintă îl constituie tineretul din Republica Moldova (inclusiv regiunea Transnistreană şi UTA Găgăuzia), cu vîrsta cuprinsă între 18-25 de ani, indiferent de sex, religie sau apartenenţă politică. Parlamentul Tinerilor este compus dintr-un număr de 101 de membri.

Scripnic Nadejda si Galben Dorin, tinerii deputati