5 ani impreuna cu AO Centrul de Comunicare si Informare MIDAVA



Midava-5Sarbatorile de iarna, cu traditii si obiceiuri, au fost imbinate cu aniversarea de 5 ani de activitate a Centrului Comunitar de Acces la Informație și Instruire “Midava” din Milesti, rnul Nisporeni.
La aceasta sarbatoare au fost invitati toti prietenii, mic si mare, voluntari ai centrului, fondatori. Oaspete de onoare la acest eveniment l-am avut pe dl Octavian Sofransky, consilier la Consiliul Europei.
Toti ne-am adunat si am tinut sfat despre evenimentele ce s-au petrecut in acesti 5 ani frumosi. De asemenea, am discutat si despre planurile de viitor, ce ne vor asigura durabilitatea centrului. In scopul promovarii centrului prietenul nostru, Octavian Sofransky, ne-a oferit in dar seturi de calendare cu toate activitatile Centrului, care au fost inminate voluntarilor, fondatorilor, copiilor, localnicilor. Dar cea mai mare surpriza a fost cind prietenul nostru, Octavian, ne-a daruit un aparat foto performant si un hard-disc cu diferita informatie.
In cadrul evenimentului a fost decernat premiul pentru “Voluntarul anului” si sarbatoarea a continuat cu o hora si seara surprizelor.

Pentru a prospera, a trai intr-o lume mai buna, trebuie sa contribuim la crearea ei!
Trebuie sa ne implicam zi de zi.
Zinaida Chitoroaga, 
Manager CCAI Midava Milesti, Nisporeni