CLCT la ce-a de-a 3-a generatie!



clct-006Consiliul Copiilor si a Tinerilor din L.T.,,M.Eminescu" Slobozia Mare, aflat la ce-a de-a treia generatie isi continua activitatea cu o serie de actiuni si proiecte noi. In noiembrie 2009 au avut loc alegerile consiliului iar astazi, 2 decembrie 2009, a avut loc prima sedinta oficiala a consiliului.

Dreptate si prosperare, acesta este deviza CLCT-ului. Tinerii sunt gata sa inceapa activitatile si sa-i ajute pe cei din jur la formarea unui mediu cit mai prietenos si cit mai interesant in liceul in care invata si ei.

Caravane, campanii, acte de caritate, serate, concursuri, sondaje si flashmobb-uri acestea sunt unele activitati pe care tinerii si le-au programat pentru anul de invatamint si nu numai.

Simbata, 12.12.2009, va avea loc inminarea certificatelor de identitate ca membru activ al consiliului. Activiatea ce se va organiza sub forma unei mese rotunde, la care vor fi invitati Primarul satului,Directorul liceului dar si liceeni,tineri cu care vom organiza ulterior activitati.
Istoria CLCT-ului are inceput inca din 02.12.2002 atunci cind elevii din liceu si-au ales liderii prin vot democratic,secret si obligatoriu.Din succesele consiliului se numara proiectul ,, Impreuna spre Europa", ,,Prietenii PAmintului", proiecte in parteneriat cu j.GAlati, Romania.