Tinerii pentru o comunicare eficientă



DSC 0550Ce înseamnă comunicarea eficientă, care sunt componentele și necesitatea acesteia, precum și multe altele au fost discutate în cadrul training-ului „Comunicarea eficientă”, organizat în perioada 23-25 septembrie 2016, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret „DACIA”.

Beneficiarii instruirii au fost 13 tineri din orașul Soroca. Training-ul a avut drept scop dezvoltarea abilităților de comunicare eficientă în situaţie de stres şi în situaţie de conflict, precum și a abilităților de ascultare activă, precum și perceperea importanței tuturor tipurilor de comuicare: verbală, non-verbală și paraverbală.

Instruirea a fost livrată de Gheorghiţa Ion şi Grosu Andrei, beneficiari ai „Cursului de Lungă Durată în Formare de Formatori” din cadrul proiectului „Promovarea educației non-formale de calitate în domeniul tineret”.

Proiectul „Promovarea educației non-formale de calitate în domeniul tineret” ce este implementat de Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, cu suportul financiar oferit de către Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova în cadrul Programului de Granturi 2016.