Cum să fortificăm societatea civilă?



200 de reprezentanți ai societății civile se vor întâlni în această vară la Chișinău, în cadrul unui eveniment de rețea regională, cu genericul Cum să fortificăm societatea civilă? Obstacole. Oportunități. Impact.

Pe parcursul a două zile, în perioada 22-23 iunie, beneficiarii programului Civil Society Facility, atât din țările Parteneriatului Estic, cât și din țările Uniunii Europene, vor face schimb de experiență, vor cunoaște noi parteneri și vor discuta exemple de bune practici și lecții învățate pentru diferite domenii în proiectele finanțate de UE.

Forumul va avea loc într-un format de tip deschis, care va permite participanților să interacționeze și să converseze în grupuri mici.

Cele mai importante idei și recomandări din cadrul celor două zile de Forum vor fi compilate într-o carte electronică.

Lucrările vor fi deschise de șeful Delegației UE în RM, PirkkaTapiola. La eveniment a fost invitat și premierul Chiril Gaburici. Anexat găsiți agenda preliminară a evenimentului.

Pentru detalii, contactați coordonatorul evenimentului, Carolina Ungureanu, la numărul de telefon 0 22 213632 sau Coordonatorul Relații Publice al IDIS, Diana Lungu, la numărul de telefon 0 22 221844.