Fundația Friedrich Ebert anunță concurs pentru selectarea unei organizații care să elaboreze Raportul de Stare a Țării, ediția 2023



Friedrich-Ebert-Stiftung anunță concurs pentru selectarea unei organizații care să elaboreze Raportul de Stare a Țării, ediția 2023. Scopul Raportului de Stare a Țării este de a oferi o platformă națională pentru dezbaterea politicilor publice, dar și a priorităților de dezvoltare, între guvern, sectorul privat, societatea civilă, și comunitatea internațională. Raportul este o publicație anuală care își propune să analizeze sectoarele cheie ale Republicii Moldova din perspectiva economică-socială și cea geopolitică. Acesta își propune un set de indicatori relevanți pentru evaluarea progresului atins în anul 2023 și a provocărilor curente și potențiale cu care se confruntă Republica Moldova.

Toate detaliile ce țin de metodologia raportului, capitolele acestuia și procesul de aplicare pot fi găsite în Termenii de Referință. Sunt eligibile toate organizațiile cu experiență relevantă în activități similare. Aplicațiile pot fi expediate pe adresa de e-mail: fes@fes-moldova.org.

Termenul de depunere a aplicațiilor este 21 Iulie, 2023.

Termenii de Referință - Raportul de Stare a Țării 2023

Articol adaugat de: FES Moldova