A cook is needed for the Children Center "Rainbow of Hope"
Relatii functionale:
- administraţia, şoferi de aprovizionare, asistenta medicală;
Pregătirea şi experienţă:
- studii medii;
- diploma de calificare în domeniu ;
- vechimea în specialitate: min. 1 an;
- rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică;
- imaginaţie culinară, ordonat, punctual şi disciplinat;
- capabilitatea să pregătească produse alimentare reci şi calde în conformitate cu meniul;
- atitudine orientată către copil, politeţe, abilităţi bune de comunicare, persoană energică si amabilă;
- atitudine pozitivă şi conciliantă în relaţiile cu copiii şi colegii;
- disponibilitate de a lucra în ture.
Responsabilitati şi sarcini:
- Înainte de a începe lucrul să verifice starea sanitară a veselei de bucătărie, a locului de muncă şi funcţionarea inventarului şi utilajului de bucătărie gestionat.
- Să poarte echipament sanitar (bonetă, şorţ, halat).
- Să respecte igiena personală: mîini curate, fără leziuni, reguli de protecţie a muncii.
- Să efectueze controlul calităţii şi cantităţii produselor alimentare primite de la depozitul alimentar.
- Să prepare bucatele din produse alimentare calitative.
- Să deservească copiii şi personalul Centrului.
- Să ofere copiilor şi personalului Centrului bucate preparate calitativ.
- Să nu ofere la îndemîna copiilor instrumentele de bucătărie şi condimentele utilizate la pregătirea mîncării.
- Împreună cu asistentul medical întocmeşte meniul pentru ziua următoare. Meniurile se înregistrează în blancuri speciale.
- În pregătirea meniurilor se conduce după manualul Alimentaţia copiilor, Aurel Guţul.
- Întocmeşte şi pregăteşte un meniu cît mai divers.
- Păstrează probele timp de 72 ore.
- Îşi ridică permanent nivelul profesional
- Să susţină colocviul pe minimul sanitar şi tehnic, conform planului.
- Să informeze despre necesitatea produselor alimentarea.
- Să păstreze bunurile materiale din blocul alimentar.
- Să informeze despre deteriorarea invenatrului şi utilajului din blocul alimentar.
- Să facă curăţenie curentă generală conform graficului stabilit.
- Respectă principiul confidenţialităţii privind discuţiile în cadrul şedinţelor cu personalul.
- Debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
- Asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
- Răspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate şi respectarea termenelor de execuţie a acestora;
- Păstrarea în bune condiţii a ustensilelor si aparaturii;
- respectarea normelor de igiena şi securitate a muncii.
Termen de limita 18.11.2022
CV pe Email curcubeulsperantei42@gmail.com
Persoana de Contact: Natalia Postolachi 079433703