Facebook live: O Discuție cu Absolvenții Programului de Voluntariat American Spaces

AH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău te invită la o sesiune live pe Facebook împreună cu Nata Andreev, American Spaces Coordinator în cadrul ambasadei SUA în Moldova și trei absolvenți ai programului de voluntariat American Spaces: Veronica Jantoan, Vlad Solta și Milena Rusu.

În timpul liveului veți avea ocazia să ascultați cum experiența de voluntariat în cadrul American Spaces le-a ajutat acestor tineri în studiile și cariera lor. De asemenea, o să puteți adresa orice întrebări legate de perioada de recrutare sau despre modalitatea de a aplica în calitate de voluntar la AS.

Programul de voluntari a fost creat în 2015. Este o oportunitate de șase luni pentru tineri și tinerele din orice colț al țării să colaboreze cu American Spaces și să devină o forță de schimbare în comunitățile lor. Fiecare participant/ă primește la sfârșit de program o diplomă din partea departamentului cultură și presă, din cadrul misiunii americane în Moldova.

Discuția va avea loc în limba română pe 23 februarie începând cu orele 15:00.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://fb.me/e/1VdvRxnYwArticolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet