Aplică la Festivalul Voluntarilor 2020

Distribuie prietenilor:start aplicari festivalul voluntarilor 1024x576Ești voluntar/ă și vrei ca meritele și realizările tale să fie recunoscute? Reprezinți o instituție gazdă a activității de voluntariat, ONG sau grup de inițiativă și simți că efortul tău poate servi drept exemplu altor colegi?

Sau poate faci parte din cadrul unei companii private care realizează și susține acțiunile de voluntariat?

Atunci te invităm să aplici la Festivalul Voluntarilor 2020 până pe data de 10 noiembrie 2020 ora 23:59

Vezi care sunt secțiunile și criteriile de aplicare accesând link-ul http://fen.md/fv2020/. Tot aici găsești regulamentul și formularele de aplicare pentru fiecare secțiune.

Reamintim că proiectul „Festivalul Voluntarilor – 2020” este implementat de Fundația pentru Educația Non-Formală, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2020.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.