AEGEE-Chișinău - Join us!

 

AEGEE-CHIȘINĂU

 

AEGEE este una dintre cele mai mari organizații interdisciplinare din Europa, alcătuită dinte-o rețea de 13 000 de membrii din peste 40 de țări de pe tot continentul. 

Oferim studenților ocazia de a lua o poziție activă în societate și de a contribui la procesul de integrare europeană. Asociația este condusă de tineri, care înșiși creează proiectele și activitățile. 

Prin intermediul AEGEE studenții beneficiază de găsi spațiu, sprijin și consultare pentru a-și dezvolta propriile idei, pentru a învăța mai multe despre Europa și pentru a cunoaște culturile altor țări.

La nivel european, membrii AEGEE-Chișinău sunt implicaţi în grupurile de lucru internaţionale, în proiecte, evenimente şi întâlnirile statutare organizate în diverse oraşe ale Europei

Totodată, la nivel local AEGEE-Chișinău este cunoscută pentru proiecte precum maratonul de noapte Neon Night Run, Summer University/Universități de Vară (cel mai mare proiect AEGEE care se organizează în fiecare vară prin colaborarea organizațiilor AEGEE), PROiecte Pentru TINEri, DreamOn și mai nou, pentru conferința internațională din această iarnă NWM-Chișinău “Welcome back to Casa Mare!”

AEGEE susține și promovează activ integrarea prin diversitate și mizează pe capacitățile inovatoare și creative a fiecărui student, crezând cu tărie că fiecare cultură, țară și universitate din Europa este o mină de idei care ar putea schimba lumea.

Dacă te-am convins că AEGEE poate fi organizația ta, completează formularul și așteptăm să te vedem somewhere in Europe!

 

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet