PRO BONO selectează experți în cadrul Centrului de Management și Cercetare în domeniul Tineretului pentru a contribui la dezvoltarea acestuia



PRO BONO selectează experți în cadrul Centrului de Management și Cercetare în domeniul Tineretului pentru a contribui la dezvoltarea acestuia

Centrul de Informare și Resurse PRO BONO anunță concurs de selectare a unor experți cu experiență semnificativă în cercetare, pentru a se alătura echipei Centrului de Management și Cercetare în domeniul Tineretului. Aceștia vor contribui la consolidarea și îmbunătățirea capacității centrului, dezvoltându-și competențe necesare în domeniul de cercetare. La fel, experții vor crea parteneriate cu cinci entități-cheie, cu care vor colabora ulterior.

Cerințe:

  • experiență demonstrabilă în cercetare;
  • publicații științifice recunoscute la nivel național și internațional – un avantaj;
  • abilități de analiză și sinteză a datelor;
  • capacitatea de a lucra independent și în echipă;
  • abilități de comunicare eficientă atât scrisă, cât și orală;
  • disponibilitatea de a participa la instruirea în Politici naționale de tineret și bune practici UE. 

Responsabilități:

  • conducerea proiectelor de cercetare în conformitate cu obiectivele Centrului;
  • elaborarea de rapoarte și prezentări ale rezultatelor cercetării;
  • colaborarea cu echipa pentru a dezvolta strategii de cercetare inovatoare.

Beneficii:

  • posibilități de dezvoltare profesională continuă;
  • acces la resurse și infrastructură de cercetare de înaltă calitate;
  • participarea la conferințe și workshop-uri relevante pentru domeniul de cercetare.

Cum vă înregistrați:

Persoanele interesate sunt rugate să trimită un CV actualizat, o scrisoare de intenție și un portofoliu de lucrări relevante la adresa de e-mail management.probono@gmail.com până la data de 18 august.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin email jalbu.probono@gmail.com sau la numărul de telefon 078817318.

Despre CMTC

Centrul de Management și Cercetare în Domeniul Tineretului este o entitate ce contribuie la dezvoltarea și consolidarea dimensiunii de cercetare în domeniul tineretului prin crearea și capacitarea unei comunități de experți și persoane resurse. În cadrul centrului sunt implicați și  instruiți experți din diverse domenii, care participă la programe de formare avansată, aliniate la standardele Consiliului Europei, Uniunii Europene, ONU și altor standarde relevante. Scopul acestuia este de a dezvolta competențe solide și cunoștințe specializate în rândul experților, astfel încât aceștia să poată contribui activ la cercetarea și dezvoltarea politicilor de tineret din Republica Moldova.

Proiectul „Consolidare, Formare și Colaborare pentru Dezvoltarea Comunităților Locale” este implementat de Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO”, cu suportul Agenției Naționale pentru Tineret, în cadrul Programului anual de Granturi pentru Organizațiile de Tineret 2024.

Activitatea este realizată și în cadrul Programului de suport pentru APL în dezvoltarea strategiilor și bugetelor de tineret, desfășurat de Centrul de Informare și Resurse PRO BONO în cadrul Fondului Comun pentru consolidarea participării tinerilor și dezvoltarea Centrelor de tineret din Republica Moldova, susținut de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Agenția Națională pentru Tineret, Guvernul Elveției și Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA).