Ateliere de securitate digitală pentru organzațiile nonprofit la primul eveniment dedicat îmbunătățirii securității cibernetice în sectorul ONG



Cum poți păstra în siguranță datele beneficiarilor tăi vulnerabili și datele organizației tale? Cât de sigure sunt parolele tale? Ce poți să faci când conturile de social media ale organizației sunt atacate? Care sunt cele mai simple acțiuni pe care le poți implementa ca să te păzești de atacuri online?

Dacă voluntariezi sau lucrezi într-un ONG și ai nevoie de răspunsuri clare și ușor de implementat la aceste întrebări, hai la Activatorul de securitate digitală pentru ONG-uri, primul eveniment despre securitatea digitală a muncii în organizațiile nonprofit, organizat online pe 28-29 martie 2024 de Asociația Techsoup.

În 9 ateliere tematice, organizațiile nonprofit vor explora capcanele și vulnerabilitățile spațiului cibernetic și vor primi recomandări practice de la experți locali și internaționali pentru implementarea măsurilor de securitate în propriile ONG-uri. Atelierele evenimentului sunt construite ca experiențe scurte, de 1 oră, din care poți implementa imediat măsuri simple în munca ta și cu beneficiarii tăi.

Evenimentul se adresează oricărui angajat sau voluntar din echipe nonprofit, de la manageri, la coordonatori de proiecte, oameni de comunicare și lucrători sociali.

Participarea este gratuită, iar formularul de înregistrare este disponibil aici: https://bit.ly/3It8kE2

Detaliile despre agendă, vorbitori și parteneri aici: https://activatorsecuritate.ong.techsoup.ro/