Participă la atelierul „Erase the Hate” și poți câștiga premii care te va ajuta la crerea conținutului videoEDYN Moldova, alături de Comunitatea Plus, invită tineri și tinere să se alăture proiectului 'Erase the Hate' între 18 și 25 noiembrie 2023, în Chișinău.

Ne vom aduna împreună pe 18 și 25 noiembrie și vom crea video-uri creative și educative pe această temă și vom dezvolta competențe de editare video și cercetare. La final, participanții ale căror videouri vor fi cele mai ingenioase și apreciate în mediul online, vor primi premii - care îi vor ajuta în crearea ulterioară a videourilor și contentului creativ pentru social media.

Proiectul 'Erase the Hate' oferă o oportunitate unică pentru tinerii din Republica Moldova și Republica Macedonia de Nord de a se implica activ în combaterea discursului de ură și a crimelor motivate de ură. Prin participarea la acest proiect, tinerii vor învăța despre importanța drepturilor omului și respectului reciproc, dobândind abilități pentru a recunoaște și contracara discursul de ură.

Dacă ești interesat/ă să te alături, aplică până pe 14 noiembrie și pregătește-te pentru învățare și creativitate, cu șansa de a primi cadouri utile pentru video making la finalul proiectului! Link pentru aplicare: https://forms.gle/kbDX3aVKUb5EHQey5