Oportunitate pentru tinerii din Căușeni, Cimișlia, Anenii-Noi, Ștefan-Vodă, Basarabeasca: resurse pentru dezvoltarea conținutului audiovizualcover

Participă la o sesiune unde vei cunoaște mai multe despre mobile journalism și vei descoperi resurse utile ce te-ar ajuta la crearea conținutului audiovizual.

Youth.md în parteneriat cu Centrul de Resurse Căușeni HUB organizează un atelier pentru tinerii interesați de jurnalism și dezvoltare de conținut. Acesta se va desfășura pe 3 noiembrie, ora 13.30, la Căușeni HUB. 

Atelierul va fi axat pe identificarea de resurse gratuite și disponibile ce pot fi utilizate în crearea și dezvoltarea de conținut mobil. Totodată, aceștia vor fi implicați în activități practice de creare a unui material audio sau video, cu suportul mentorilor.

Dacă sunteți interesați, nu ezitați să participați, completând acest scurt formular: Formular de înscriere la eveniment (google.com)

Perioada: 3 noiembrie, ora 13.30.

Locația: Căușeni HUB.

Programul în domeniul creării de conținut jurnalistic educativ pentru tineri și de dezvoltare sustenabilă a ziarelor școlare este implementat de AO „Generația Altfel”, cu suportul Agenției Naționale pentru Tineret, în cadrul Programului anual de Granturi pentru Organizațiile de Tineret 2023. 

Acesta este realizat în parteneriat cu LID Moldova, cu suportul Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate, Biroul pentru România și Republica Moldova, finanțat în cadrul proiectului „Dezvoltarea cooperării cu societatea civilă în țările Parteneriatului Estic și Rusia” al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Federale Germane.