Comunicarea ce crește calitatea vieții - workshop în natură❓ Ești în căutarea oamenilor cu care să ai discuții plăcute?
❓ Îți plac activitățile nonformale în natură?
❓ Contează să ai relații în care te simți bine tu și cealaltă persoană?
❓ Vrei să ai armonie cu oamenii?
Atunci te așteptăm la activitatea din 8 septembrie 2023, la ora 17:00 în parcul Dendrariu, Chișinău.

✍️ Rezervă-ți un loc completând formularul: https://forms.gle/onBMSXUe19oLEHs79

Oameni savurează atunci când contribuie reciproc doar dacă simt că o fac voluntar

💚 Totul începe de la o simplă întrebare: „Ce as putea spune sau face chiar acum pentru a-ți face viața mai minunată?” , mai departe este artă.
Ideea acestui eveniment, nu este să învățăm să „slujim” altor oameni, din sacrificiu și supunere, dar este despre cum contribuim la viața celorlalți din alegere personală, conectați cu valorile umane.

🌍 Această activitate se va desfășura în natură, în parcul Dendrariu, Chișinău și se adresează persoanele interesate de comunicarea interpersonală, psihologie, interacțiune eficientă, îmbunătățirea relațiilor, dezvoltarea personală și socială.

Pentru claritate:
💜 De exemplu, atunci când îți întrebi iubita „ce pot face acum ca să-ți fac viața mai frumoasă?” Și ea ți-ar zice să-i spui parola de la telefon, sau să-i cumper o haină foarte scumpă încât deja regreți întrebarea. Cu siguranță că nici n-ai veni la activitatea noastră dacă asta ne este scopul. Însă de fapt, când auzi un astfel de mesaj, și asta o să exersăm la întâlnirea noastră, poți ajunge de fapt la o cerință dincolo de cuvintele aparente. De exemplu, poți ajunge până acolo, că iubita ta, de fapt are nevoie de grijă, încredere, transparență, apropiere și semne clare că îți este dragă. Cum crezi, dacă ai ajunge până la acest nivel, oare nu ți-ar veni idei ca să-i faci viața mai minunată?
💜 Un alt exemplu ar fi, să zicem că întrebi soțul, „ce aș putea face pentru tine chiar acum ca să-ți fac viața minunată?” Și el ți-ar zice, să-i faci un masaj, sau să-i spui că-l iubești, sau să accepți că pleacă seara la fotbal. În spatele dorințe poți citi că caută conexiune, atingeri, intimitate, sau dacă vorbim de fotbal, îți solicită înțelegere, acceptare și poate că vrea să fie armonie chiar dacă preferă să meargă uneori la fotbal.
Pe scurt, într-un proces bine aranjat: natură, program, oameni, materiale, empatie și socializare, exersăm comunicarea ce mărește calitatea vieții.

Care sunt beneficiile acestei activități:
🍀 Timp plăcut în natură;
🍀 Conectarea cu sine și cu alte persoane;
🍀 Acceptare și siguranță;
🍀 Cazuri reale de exersare;
🍀 Instrumente de conectare empatică;
🍀 Ghidaj, grijă și suport din partea organizatorilor.

💛 Contribuția voluntară a participanților:
Acest program nu este condiționat de o plată obligatorie, participanții pot contribui cu o suma de la 1 la 300 lei la finalul programului.

✍️ Rezervă-ți un loc completând formularul: https://forms.gle/onBMSXUe19oLEHs79

🌍 Parcul Dendrariu, Chișinău
📅 SEPTEMBRIE 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣,
🕔 1️⃣7️⃣:0️⃣0️⃣
⌛️ 3️⃣ ore

Activitate organizată de Pagina Psihologului și Academia Nicolae Dumitrescu pentru a promova valorile nonviolente, abilități sociale și comunicarea de la egal la egal.

 

comunicareacecrestecalitateavieitiinow