Școala de Securitate NATO 2023Scoala de Securitate NATO

 

Suntem încântați să vă prezentăm o oportunitate captivantă pentru toți cei interesați de securitatea națională și internațională, geopolitică, economie și societate. Vă invităm să vă alăturați Școlii de Securitate NATO, ediția 2023, și să vă dezvoltați cunoștințele și înțelegerea despre NATO și modul în care colaborează cu Republica Moldova.


Școala de Securitate NATO este un proiect ambițios și educativ, dedicat celor care sunt nerăbdători să exploreze aspectele complexe ale securității contemporane și să înțeleagă implicațiile colaborării cu o organizație de prestigiu ca NATO.

În cadrul acestei ediții, veți avea ocazia să participați la:

  • Instruire online - Șase săptămâni de lecții teoretice și sesiuni interactive pentru a vă familiariza cu aspectele esențiale ale securității și colaborării NATO-Moldova.
  • Dezbateri și mese rotunde - Oportunitatea de a discuta cu experți de frunte din domeniul securității, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale, ambasadori și oficiali NATO, și de a obține perspective valoroase.
  • Security Policy Hackathon - În echipă, veți dezvolta soluții creative și inovatoare pentru provocări de securitate, sub îndrumarea experților.
  • Conferință finală - Un eveniment în care puteți împărtăși rezultatele proiectului și interacționa cu alți participanți pasionați.

Această inițiativă de învățare și schimb de cunoștințe este susținută financiar de către Divizia de Diplomație Publică a NATO și este implementată cu sprijinul Centrului de Informare și Documentare privind NATO din Republica Moldova.

Dacă sunteți dornici să explorați dimensiunile complexe ale securității și să descoperiți cum funcționează colaborarea cu NATO, vă încurajăm să aplicați pentru participarea la Școala de Securitate NATO, ediția 2023. Aceasta este o oportunitate deosebită de a vă îmbogăți cunoștințele și de a vă dezvolta abilitățile într-un mediu stimulant și interactiv.

Aplicați acum și alăturați-vă comunității noastre de tineri entuziaști ai securității! Formular de Înscriere Școala de Securitate NATO

Articol adaugat de: CID NATO