Coordonarea Consiliului Elevilor - Strategii pentru cadrele didactice



America House Chișinău invită Directorii adjuncți pe educație, coordonatorii sau/și profesorii implicați în organizarea Consiliului de Elevi la programul de instruire: 𝐂𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐄𝐥𝐞𝐯𝐢𝐥𝐨𝐫 - 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞𝐠𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐝𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐞
Trainingul va avea loc pe data de 25 martie 2023, între orele 11:00 - 13:00, la Centrul Municipal de Tineret din Chișinău (Filiala centru, str. Mitropolit Varlaam 90).
În cadrul acestei instruiri vom analiza diverse tehnici de dezvoltare și gestionare eficientă a Consiliul Elevilor, precum și modalități practice de a implica elevii în activități care să-i ajute să își dezvolte abilitățile de lider și să devină membri activi în viața socială a școlii.
Vom împărtăși experiențe și sfaturi utile pentru organizarea evenimentelor și acțiunilor care să promoveze valorile pozitive în rândul elevilor și să îi ajute să se integreze mai bine în comunitatea școlară.
Participarea la această instruire vă va ajuta să dezvoltați abilitățile de coordonator al Consiliului Elevilor și să fiți mai eficienți în îndeplinirea sarcinilor dumneavoastră. De asemenea, veți avea ocazia să vă întâlniți cu alți profesori pentru a face un schimb de experiență.
În cadrul acestei sesiuni, vom aduce la cunoștință de asemenea actele care stau la baza de lucru al unui Consiliu de Elevi, structura și modul de alegere al membrilor.
Organizatorii își asumă responsabilitatea pentru oferirea serviciilor de instruire gratuită și oferirea unui certificat de participare.
Cheltuielile de transport sunt asumate de participanți.
Pentru înregistrare, vă rCoversugăm să completați acest formular: https://forms.gle/RBT6JB3nsT9y8Fqh8