Școala de Jurnalism din Moldova organizează trainingul „Tehnici de comunicare publică și strategică”



SJM

 

 

 

Școala de Jurnalism din Moldova invită comunicatori/comunicatoare, ofițeri/ofițere de presă la trainingul „Tehnici de comunicare publică și strategică”.

Începe să gândești mesaje publice care să convingă învățând de la cei mai buni experți în domeniu. Timp de 4 zile (17, 18, 24 și 25 martie), Ion Grosu ( expert în comunicare strategică), Sorina Ștefârță (fostă consilieră pentru comunicare publică la Președinția Republicii Moldova), Ștefan Grigorița (comunicator în cadrul Biroului de Cooperare al Elveției în Moldova) și Nick Raistrick (expert în comunicare din Marea Britanie) vor vorbi despre:

1. Tehnici de comunicare strategică.
2. Relația dintre mass-media și comunicatori și cum acționăm în comun pentru a crea conținut relevant și informativ pentru public.
3. Instrumente creative de comunicare.
4. Bune practici internaționale de comunicare.

Trainingul este conceput pentru a fi interactiv și practic, astfel încât să puteți aplica imediat ceea ce ați învățat în munca de zi cu zi. Vă vom oferi și oportunități de networking cu alți jurnaliști și comunicatori, astfel încât să puteți împărtăși experiențe și să construiți relații de lucru solide.

Instruirea este organizată de Școala de Jurnalism din Moldova. Accesul este liber, iar locurile sunt limitate.

Pentru a-ți rezerva unul, completează acest formular: https://bit.ly/3Lf3GvW
Termenul limită pentru înregistrare: 15 martie 2023, ora 18:00.
Grăbește-te!

Locul desfășurării instruirii: Școala de Jurnalism din Moldova (sediul Mediacor, str. Alexei Mateevici 60, et. 3, Chișinău).

Şcoala de Jurnalism din Moldova oferă cursuri de creștere și dezvoltare profesională în domeniul creativ şi mass-media.