Selectarea participanților pentru un ciclu de 4 ateliere tematice dedicate lucrătorilor de tineret și consolidării comunității de practicieni din domeniul tineret



Fii parte a Comunității lucrătorilor de tineret!

Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, anunță selectarea participanților pentru un ciclu de 4 ateliere tematice, dedicate dezvoltării continue a lucrătorilor de tineret și consolidării comunității de practicieni din domeniu. Ateliere de lucru sunt axate pe îmbunătățirea comunicări la nivel de grup, schimbul de bune practici și idei în lucru cu tinerii, astfel sporind spiritul de apartenență la comunitatea profesioniștilor în lucrul cu tinerii.

Tematicile celor 4 ateliere pun accent pe reflecție privind provocările întâmpinate în munca de zi cu zi, pe creșterea sentimentului de încredere în propriile abilități și pe crearea unei comunități de profesioniști care poate deveni un spațiu de împărtășire a noilor idei în gestionează situațiilor provocatoare și suport în dezvoltarea propriilor competențe etc.

Perioadele desfășurării celor patru ateliere sunt:

  1. 15 -18 septembrie 2022
  2. 6 - 9 octombrie 2022
  3. 17 - 20 noiembrie 2022
  4. 8 - 11 decembrie 2022

Pentru participare, completează formularul: https://forms.gle/aq5TfZWT9o3jpJus8

Termen limită de completare a formularului: 13 septembrie 2022

Atelierele se vor desfășura în afara orașului Chișinău. Cheltuielile de cazare, alimentare și transport for fi acoperite de către organizatori.

Îndrăzniți! Aplicați și hai să construim împreună comunitatea lucrătorilor de tineret!

Ateliere de instruire sunt organizate și în contextul recomandărilor și discuțiilor din cadrul Forumului Național al Lucrătorilor de Tineret din 26-28 mai 2022, unde participanții și participantele au accentuat în Rezoluție necesitatea creării Comunității lucrătorilor și lucrătoarelor de tineret în Republica Moldova. Astfel, prin construirea comunității lucrătorilor de tineret / practicienilor, vom crea un spațiu sigur pentru împărtășirea experiențelor și practicilor în lucrul cu tinerii astfel încât lucrătorii de tineret să dezvolte idei și să se sprijine reciproc în dezvoltarea pentru a deveni mai buni.

________________________________________

Atelierele pentru consolidarea Comunității lucrătorilor de tineret / practicienilor sunt organizate de Institutului de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” susținute financiar de Fondul comun privind consolidarea comunității de lucrători de tineret practicieni în Republica Moldova - Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Swiss Cooperation in Moldova și UNFPA Moldova.