Aplică la proiectul internațional "DIY for Climate"



Ești interesat_ă de adaptarea în fața crizei climatice? Vreai să afli cum se poate de adaptat la schimbările climatice fiind parte din comunități mici, la nivel local? Ai curiozitatea aprinsă despre intersecția urbanismului și protecției mediului? Poate ai nevoie de inspirație la nivel local și internațional ca să aplici metode de adaptare la consecințele schimbării climei? Atunci acest apel este pentru tine!

👉 Aplică la proiectul internațional ”Do It Yourself for Climate” până pe 15 septembrie!

Ce reprezintă proiectul DIY for Climate?
Proiectul constă din 2 webinare tematice (21-23 septembrie) urmate de o vizită de studiu în Berlin (2-9 octombrie) pentru a afla despre instrumentele de adaptare la schimbările climatice folosite acolo. Iar după vizita la Berlin va urma perioada de acționare - vom testa o metodă de adaptare la criza climatică în Octombrie-Noiembrie, cu închiderea proiectului în Decembrie. Mai detaliat vezi informația din formularul de aplicare în primul comentariu sub postarea dată.

Limba de lucru este ENGLEZA. Participarea gratuită. Cheltuielile pentru vizita de studiu în Berlin sunt acoperite complet de organizatori.

Pentru întrebări adăugătoare, contactează-ne la elena@ecovisio.org sau 061145814

Accesează formularul de aplicare aici.

poster

Articol adaugat de: EcoVisio
Alte articole de la acest autor: