Curs gratuit de educație antreprenorială pentru tinerii din raionul Ialoveni, interesați în crearea propriei afaceri



Banner cursuri antreprenoriat tineri NEET 072022Ți-ai dorit vreodată să-ți lansezi propria afacere, dar nu știi sigur de unde să începi? Cursul gratuit de educație antreprenorială pentru tinerii din raionul Ialoveni - ar putea fi punctul de plecare!!!

Organizat de Asociația Obștească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni și suportul financiar al Uniunii Europene prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul proiectului „Fondul de antreprenoriat pentru tineri Ialoveni”, programul oferă posibilitate tinerilor din localitățile raionului Ialoveni, să beneficieze de instruire, formare și finanțare pentru lansarea și dezvoltarea unei afaceri.

Cursul este conceput pentru a ajuta tinerii să profite de oportunitățile antreprenoriale, oferind abilități și competențe esențiale pentru a reuși în mediul de afaceri de astăzi, inclusiv dezvoltarea de planuri de afaceri, elaborarea de proiecții financiare și formularea de strategii de dezvoltare, alături de alți tineri și tinere cu aspirații similare.

Sesiunile vor fi susținute de o echipă de traineri cu experiență vastă în domeniul instruirilor, asistenței și consultanței în afaceri. Un aspect unic al proiectului este faptul că, 10 din cele mai bune idei de afaceri, vor fi finanțate și se vor bucura de asistență individuală din partea unui mentor în administrarea afacerii inițiate. Cursul va putea găzdui până la 25 de tineri.

Sesiunile sunt gratuite și deschise tuturor tinerilor din raionul Ialoveni care au vârsta de 15-29 ani, nu sunt angajați în câmpul muncii, nu studiază în cadrul sistemului formal de educație și nu participă la niciun fel de cursuri sau alte instruiri în afara sistemului formal de educație.

Instruirile vor avea loc în perioada 25 iulie - 11 septembrie 2022 în or. Ialoveni, Consiliul Raional Ialoveni, Sala mare de ședințe.

Cei interesați de participarea în cadrul cursului sunt invitați să completeze formularul de înregistrare până pe data de 24 iulie 2022 accesând linkul: https://forms.gle/2dG6jVXZwieNoumc8

Pentru clarificări și informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0 268 73 325 (persoana de contact: Galina Spinenco).

Menționăm că cheltuielile de alimentare, transport și materialele de suport vor fi asigurate de către organizatori.

Nu rata această oportunitate de formare și finanțare! Investește în tine și fii administratorul propriei afaceri!