Atelier: Procesarea și ambalarea ecologică a alimentelor

Atelier dedicat antreprenorilor alimentari mici: Cele mai bune practici de procesare și ambalare ecologică a alimentelor (inclusiv și cerințele UE de etichetare)

În cadrul atelierului vom discuta despre:

  • conservarea ecologică și sănătoasă a alimentelor pe baza metodei mecanice, termice și biologice,
  • cele mai bune practici de ambalare ecologică a alimentelor, prezentarea unor mostre din Polonia,
  • de asemenea, vom organiza o sesiune practică de preparare a unor sosuri și pateuri.

Limba de comunicare: engleza și româna.

Atelierul va fi facilitat de către:
- Urszula Soltysiak, expertă a Camerei Poloneze a Alimentelor Ecologice, a cărei bibliografie include peste 130 de publicații despre producția de alimente ecologice,
- Stela Babii Fetescu, fondatoarea ''VerdeGo''.

Participarea are loc doar în baza înregistrării: https://forms.gle/UpiWB6D5Z5qTgDyRA

Numărul de participanți este limitat la 15.
Termen limită de înregistrare: 23.04.2022, orele 14:00. 

April events fb event cover 25.04

Articol adaugat de: A.O. Katalyst