Apel pentru activiști și activiste în drepturile omului

Dragi activiști și activiste, 

Apreciem implicarea, dedicația și pasiunea dvs pentru a promova și proteja drepturile omului în Republica Moldova. Această activitate este pentru voi și despre voi. Ținem mult la experiența și expertiza dvs, de aceea considerăm important să vorbim despre sănătatea mintală a dvs în acest proces. De aceea, lansăm acest apel deschis pentru activiștii și activistele în drepturile omului ce au o experiență de peste 3 ani în domeniul pentru a participa la un training pentru prevenirea sindromului arderii profesionale (burnout).

Sindromul arderii profesionale (burnout) este o afecțiune complexă asociată cu epuizarea mentală, fizică și emoțională care apare ca urmare a stresului excesiv acumulat pe termen lung. 

Sindromul de burnout nu se asociază neapărat cu orele suplimentare de la locul de muncă, ci cu stresul cronic acumulat, starea de epuizare, insatisfacția față de activitatea desfășurată zilnic și sentimentele de inutilitate resimțite.

Training-ul este gratuit și va fi livrat în Chișinău pentru 15 activiști și activiste în drepturile omului cu o experiență de peste 3 ani în domeniu. Această activitate este parte a proiectului ”Feel the vibe – Human Rights” realizat de tineri în cadrul Programului Tulip Youth Academy cu suportul Oficiul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos la Chișinău. 

Training-ul va fi livrat de Angelica Russu, psihologă și formatoare în prevenirea sindromului arderii profesionale . 

Pentru persoanele interesate vă rugăm să vă înregistrați pe următorul link: https://forms.gle/yQBptxNqMwqk9NCN7

Vom reveni cu detalii logistice pentru persoanele care se vor înregistra.

Author: ARG

Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă