Webinare la tema deșeurilor în cadrul Săptămânii Globale de acțiune pentru atingerea ODD



În cadrul Săptămânii globale a acțiunii pentru ODD, EcoVisio organizează o serie de webinare la subiecte legate de deșeuri, administrarea și prevenirea lor. Puteți să vă înscrieți la 1 webinar, sau la mai multe, după dorință și disponibilitate. Durata webinarelor 1 h. 

#ACT4SDGS #TurnitAround #ЗнайСвоиЦели

Link de înregistrare aici: 🟢 https://bit.ly/webinar-ODD 🟢 

  1. Deșeurile și Schimbarea climatică: Care e legătura? 17.09.2021, 18.00 - Efectele schimbării climatice nu mai pot fi ignorate, ce înseamnă asta pentru stilul nostru de viață? Ce legătură are aceasta cu deșeurile și cum fiecare din noi poate deveni parte din lumea nouă, lumea în care omul trăiește în armonie cu mediul?
  2. Fenomenul Gunoiștilor în Moldova: Ce înseamnă asta pentru fiecare din noi?  19.09.2021, 11.00 -  Cum e să fii o țară fără gunoi și fără gunoiști? Ce înseamnă pentru fiecare om care trăiește pe teritoriul Moldovei că avem în țară mai multe gunoiști decât localități? Cum ar arăta o Moldovă în care fenomenul gunoiștilor este înlocuit cu un sistem de gestionare a deșeurilor inteligent? 
  3. Cele mai eficiente acțiuni de prevenire a deșeurilor. 21.09.2021, 18.00 - De ce prevenirea deșeurilor este importantă anume azi, cum poate fiecare din noi să prevină apariția deșeurilor, ce metode sunt cele mai relevante pentru Republica Moldova?
  4. Eliminarea Risipei alimentare: lifehacks. 22.09.2021, 18.00 - Fiecare om care gătește mâncare poate afla mai multe sfaturi și hacks despre cum risipa alimentară poate fi redusă și de ce acest lucru trebuie de făcut cât mai curând și în masă.

10

13

 

 

 

 

 

 

 

 

12

Vizită la Ștefan Vodă Proiecte inspiraționale în energie regenerabilă