Instruiri Online Gratuite pentru Jurnaliști și Profesioniști în Mass-media

AH LOGO CHISINAU 1

În cadrul proiectului „Creative community consolidation of next generation of Moldovan journalists and media professionals” finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și implementat de IP Compania „Teleradio-Moldova”, se desfășoară cursuri de instruiri online gratuite cu experți intrenaționali pentru jurnaliștii, și profesioniști în mass-media din Moldova.

America House Chișinău invită toți doritorii să participe la o sesiune informativă pe 28 aprilie începând cu orele 17:00 despre scopul acestui proiect, subiectele abordate în cadrul trainingurilor, feedbackul și impresiil participanților, etc. alături de Natalia Beregoi - Dr. Șef al Serviciului comunicare și relații internaționale IP Compania "Teleradio-Moldova", Absolventă a programului SUSI. Evenimentul va avea loc LIVE pe Facebook(https://fb.me/e/3rBt0JOeU )

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.