Oportunitate de participare pentru tinerii cercetători din Republica Moldova la cursul specializat HERCULES

Încurajăm participarea tinerilor cercetători din Republica Moldova în perioada 31 mai - 9 iunie 2021, la cursul specializat HERCULES (HSC), organizat de Consorțiu pentru o infrastructură europeană de cercetare (CEREC) și co-finanțat din Fondul de Cooperare al Inițiativei Central Europene (R. Moldova este stat membru)

Unul din obiectivele cursului urmărește să susțină parcursul profesional al cercetătorilor interesați de următoarele domenii științifice: fizică, chimie, biologie, oferindu-le posibilitatea de a interacționa cu cercetători experimentați din mai multe state membre ale CEREC. De asemenea, evenimentul va include componenta teoretică și practică, fiind potrivit pentru extinderea rețelei profesionale de contacte, indentificarea potențialelor colaborări și oportunități științifice.

Mai multe detalii despre tematicile sesiunilor, criteriile de selecție și condiții de participare le găsiți la următorul link

Mult succes!


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.