Training „TV, film: standarde internaționale, cinema digital”

Centrul de instruire continuă al TRM invită regizorii, producătorii și echipele de producție la o sesiune de instruire dedicată digitalizării. În calitate de trainer este invitat Nebojsa Taraba – actor și producător de film, fondator și Director creativ al casei de producție „Drugi plan” din Zagreb, Croația.

În cadrul acestui training, participanții vor învăța cum digitalizarea audiovizualului își schimbă principalele paradigme în domeniul finanțării, producției și distribuției. Scopul principal al acestei formări este de a explica modul în care digitalizarea a influențat procesele cheie în activitatea de producție și pe latura juridică, atât în ​​Europa, cât și la nivel global, și modul în care transformarea de la liniar la neliniar a schimbat așteptările și obiceiurile publicului. Instruirea este împărțită în două componente principale: prima va oferi o imagine de ansamblu asupra peisajului global și european al industriei TV și a filmului, sursele legislative, financiare, înțelegerea mecanismelor de coproducție și a canalelor și politicilor de distribuție. În cea de-a doua componentă, instruirea va furniza informații practice despre dezvoltarea, finanțarea, lansarea și producerea proiectului pentru a îndeplini standardele și cerințele internaționale în epoca streamingului.

Perioada desfășurării: 27 – 30 aprilie.

Locul desfășurării: platforma online ZOOM

Pentru a participa la training sunteți invitați să completați FORMULARUL.

Termenul limită pentru aplicare: 25 aprilie

*Linkul de acces va fi transmis cu o zi înainte de începerea trainingului.

**Vă rugăm să verificați și emailurile ajunse în SPAM pentru a evita pierderea mesajului.

Trainingul se va desfășura în cadrul proiectului „Creative community consolidation of next generation of Moldovan journalists and media


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.