Transparency International – Moldova invită ONG-urile și activiștii civici din teritoriu la o instruire dedicată monitorizării politicilor anti-corupție

Transparency International – Moldova  invită reprezentanții ONG-urilor și activiștii civici din teritoriu la o instruire on-line dedicată monitorizării politicilor publice și a planurilor de actiuni menite să prevină corupția.    În cadrul instruirii participanții vor avea posibilitatea să afle despre standardele internaționale și cadrul legal național în materie de politici publice anticorupție, principii și tehnici de monitorizare la nivel național și local. Instruirea va fi urmată de un program de granturi mici pentru ONG-urile locale.

Instruirea se va desfășura on-line pe 22-23 aprilie curent, cu începere de la ora 10:00, câte 4 ore pe zi.

Pentru a participa la instruire Vă rugăm respectuos să ne contactați până la data de 18 aprilie:

Lilia Carașciuc, tel. 079412919, lcarasciuc@gmail.com 

Ianina Spinei, tel. 079412909, i_spinei@yahoo.com

 Activitatea este susținută financiar de Secția Justiție Penală și Aplicare a Legii a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.