Influencer marketing in 2021: experiențele unei fashioniste

IMG 8806

Influencer marketingul a devenit o necesitate constantă pentru promovarea brandurilor în tot mai multe domenii. Pentru a procura un produs sau a utiliza un serviciu oamenii au nevoie să le fie împărtășită experiența prin intermediul rețelelor de socializare, iar lifestyle-ul devine "noul petrol" al industriei retail.

Piața autohtonă faci pași rapizi în acest sens, însă, totuși, rămâne în urmă la mai multe capitole. Influencerilor le este mai greu să monetizeze conturile și se confruntă cu așteptări nerealiste din partea producătorilor.

Cum să devii un influencer de succes în Moldova și ce strategii de promovare online eficiente să alegi, afli de la Adela Prisacari, influencer și fashionistă înrăită, într-un eveniment live pe Facebook organizat de YASS Moldova.

Evenimentul are loc fără taxă de participare.

Pentru a te înregistra și acorda întrebări speaker-ului, accesează acest link.

Pagina evenimentului pe Facebook: aici.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.