Workshop: Ce Trebuie să Mănânci ca să Devii Web Designer?

AH LOGO CHISINAU 1

Viața cotidiană nu ne-o putem imagina fără internet și gadgeturi, astfel, suntem siguri că și termenul de web design îți sună cunoscut.

Și totuși, ce înseamnă web design și cu ce se ocupă un web designer?

Dacă te-am intrigat, America House Chișinău te invită la un Facebook Live pe data de 23 martie începând cu orele 17:00 cu Mihai Revenco - UI/UX designer, absolvent al programului GLOBAL UGRAD 2016-2017, în cadrul căruia vei afla despre:

1. Ce este web design-ul?

2. De la cine trebuie să înveți?

3. Cum poți profita din problemele societății?

4. Cum să creezi o versiune light a Instagramului în aproximativ 20 de minute.

Link-ul evenimentului pe Facebook poate fi accesat aici: https://fb.me/e/3uosuCftp

 

*****************

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.