Cursuri de perfectionare pentru cadrele didactice

Distribuie prietenilor:Școala de Formare Continuă ASEM, organizează în perioada martie - aprilie 2021  cursuri online de perfecționare pentru cadrele didactice care predau discipline economice la nivel de liceu, colegiu și școli profesionale cu un volum de 600 ore (20 credite).

Programul de perfecționare a cadrelor didactice este coordonat și aprobat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al R. Moldova și acreditat de către ANACEC.

UNDE? – Platforma MOODLE ASEM și Zoom – la distanță

CÂND? – martie-aprilie 2021 (vineri, sîmbătă și duminică)

CINE POATE PARTICIPA? – cadrele didactice care predau discipline economice

CE OBȚII? – certificat CTICE și 20 credite pentru atestare

Pentru înregistrare, este necesar de completat o cerere si de indicat de la ce instituție sunteți delegat  și care va face plata pentru participarea la acest curs.

Pentru detalii și informație suplimentară vizitați site-ul  www.formare.ase.md, sau trimite-ti mesaj  la adresa de email: [email protected].


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.