Academia Managerială pentru Tineri - Social Project Management

Distribuie prietenilor:


project management facebook

 

În cadrul programului național "Sipoteni - Capitala Tineretului 2020 - 2021”, susținut de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Asociația Obștească ,,Centrul de Consultanță în Afaceri” implementează proiectul "Academia Managerială pentru Tineri" - Project Management

💡Aceasta presupune o instruire de scurtă durată prin intermediul platformei Online ZOOM , instruiri ce vor avea loc în perioada : 🗓Februarie 2021 - Mai 2021.

💡Ce vei învăța și vei dezvolta din abilitățile tale cu noi:

📌abilități în domeniul managementului proiectelor;

📌dezvoltarea abilităților de lider;

📌învățarea instrumentelor de participare a tinerilor la procesul decizional local;

💡În mod prioritar vor fi invitați să participe tinerii care activează sau doresc să activeze în cadrul diferitor grupuri de inițiativă, asociații de tineret, consilii ale elevilor/tinerilor (ex. Asociațiile Junior de Băștinași (AdB Junior).

💡Vei avea posibilitatea să elaborezi concepte de proiecte, care vor fi dezvoltate în cadrul concursului Programului de granturi pentru inițiativele civice ale tinerilor, respectiv primele 10 cele mai bune idei de proiecte vor beneficia de un grant, mentorat și alt suport necesar pentru implementarea proiectelor.

💡Vei avea oportunitatea de a-ți testa și consolida cunoștințele prin intermediul EDUardo HACKATON ( o joacă online utilă în domeniul gestionării corecte a proiectelor)

📍În urma înscrierii prin prezentul formular, te vom contacta în perioada următoare pentru a-ți oferi mai multe detalii.

https://forms.gle/jajXFFEurqsr4Wqs6


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet