„Cum devenim favoriții publicului la nivel național și internațional” Training pentru jurnaliști

Distribuie prietenilor:


Dacă ești producător, jurnalist, editor, regizor, reporter, sau faci parte din echipa de producție TV și marketing Centrul de instruire continuă al TRM te invită, între 2 și 4 decembrie, la un training menit să te ajute să-ți mărești audiența atât la nivel național cât și pe plan internațional.

Training-ul va fi susținut de către experții internaționali Liutauras Elkimavičius – lector la Universitatea din Vilnius, Lituania și Dainius Radzevičius – președintele Unuinii jurnaliștilor din Lituania.

Pe durata training-ului veți găsi răspuns la întrebările:

  • Sarcinile media. „Informarea” este doar începutul. „Formarea” este cheia. De ce nu continuăm?
  • Etica. Formate închise din cauza eticii. Ce să nu facem?
  • Premiile. Se merită să le oferim?
  • Schimbarea atenției publicului. Cum o depistăm la timp?
  • Jurnalismul obiectiv VS Jurnalismul participativ. Spre care să tindem?
  • Promovarea conținutului. Cum să o facem în mod pașnic?

Sesiunea de instruire se va desfășura online, utilizând platforma Zoom. Pentru a participa, aveți nevoie de acces la Internet și un dispozitiv cu microfon și cameră video. Este de preferat să folosiți un laptop/desktop pentru a permite realizarea activităților practice, a exercițiilor și o mai mare interactivitate între participanți.

Doritorii de a participa la training sunt rugați să transmită CV-ul la adresa: coordonator.cic@trm.md până la 30.11.2020.

Training-ul se desfășoară în cadrul proiectului „Creative community consolidation of next generation of Moldovan journalists and media professionals”, finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și implementat de IPNA Compania „Teleradio-Moldova”.

Pentru informații suplimentate apelați 022406987.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet