”Educație ecologică” - cu Valeria Șvarț-Gröger

Distribuie prietenilor:i1

 

UE-GIZ // „EcoCahul - Cetățean implicat pentru un oraș curat!”

👉 Încă de la începuturi, omul s-a folosit de ce i-a oferit mediul pentru a supravieţui, pentru a-şi îmbunătăţi şi uşura viaţa, pentru a trăi mai confortabil. Prin multe din acţiunile omului însă, mediul înconjurător are de suferit.

Una dintre importantele acţiuni care dăunează mediului este reprezentată de producerea gunoiului şi reintroducerea acestuia în mediu. În prezent eliminarea deşeurilor în mediul înconjurător, este o problemă complexă şi importantă.

📍 În acest context, invităm tinerii din raionul Cahul să participe la instruirea pe tema ”Educație ecologică”, cu Valeria Șvarț-Gröger, co-fondator EcoVisio.

🗓 Sesiunea de instruire va avea loc pe 08 noiembrie 2020 începând cu ora 11:00, locația va fi anunțată ulterior persoanelor înregistrate.

Formularul de înregistrare https://forms.gle/eZqVPgFDRVAccCZ69

📌 AO Perspectiva este beneficiară a Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul "EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat", mun. Cahul, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul.

📌 Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul”.

European Union in the Republic of Moldova

GIZ Moldova

Centrul CONTACT-Cahul

#ÎmpreunăMaiPuternici #EU4Moldova, #EU4CivilSocietyMD, #CSOActionMoldova, #DezvoltareRegionala


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.