Dialog online ”Produse de E-guvernare în beneficiul businessului”Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Vă invită la dialogul public-privat online cu genericul „Produse de E-guvernare în beneficiul businessului”, cu participarea reprezentanților Agenției de Guvernare Electronică și Institutului de Standardizare din Moldova.

Evenimentul va avea loc marți, 3 noiembrie 2020, ora 10:00, pe platformele: Facebook a CCI a RM https://www.facebook.com/chamber.md/ și Zoom Meeting.

În cadrul acestui dialog, participanții vor beneficia de informații utile privind:

  • Serviciile electronice oferite de autoritățile statului pentru mediul de afaceri;
  • Semnătura electronică – instrument indispensabil pentru utilizarea serviciilor electronice;
  • Instrumente de guvernare electronică: MPass, MSign, MPay,etc.;
  • Platforme de schimb de date: MConnect;
  • Sistem de management al securității informației (standardul SM EN ISO/IEC 27001:2017).

La dialog vor participa:

  • Vlad MANOIL, șef al Direcției management proiecte și produse (Agenția de Guvernare Electronică);
  • Eugenia ROMAN, șef al Departamentului standardizare (Institutul de Standardizare din Moldova).

Pentru un dialog constructiv și eficient, Vă invităm să comunicați din timp întrebările și subiectele de interes. De asemenea, pe parcurs, veți putea adresa întrebări în regim on-line, utilizând chat-ul evenimentului.

Pentru conectare prin intermediul Zoom Meeting, vă rugăm să accesați linkul de mai jos cu 5 minute înainte de începutul ședinței:

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/92999245356…

Meeting ID: 929 9924 5356, Passcode: 327216

Dialogul public-privat este organizat pe platforma Comitetelor pentru Antreprenoriat Sectoriale de pe lângă CCI a RM. Persoana de contact : Diana Russu, șef al Direcției Susținere și promovare a membrilor CCI a RM, număr de telefon (022) 224983, adresa electronică diana.russu@chamber.md.

Notă: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.

Articol adaugat de: Tatiana Ranga
Alte articole de la acest autor: