Standarde și sisteme de management în ajutorul agricultorilor și producătorilor din industria alimentară

Distribuie prietenilor:Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Vă invită la ședința deschisă a Comitetului Sectorial pentru Agricultura de pe lângă CCI a RM cu genericul „Standarde și sisteme de management în ajutorul agricultorilor și producătorilor din industria alimentară”, cu participarea reprezentanților Institutului de Standardizare a Moldovei.

Ședința în formă de dialog online va avea loc joi, 29 octombrie 2020, ora 09:30 pe platformele: Facebook a CCI a RM https://www.facebook.com/chamber.md/ și Zoom Meeting.

Sistemul de Management corect proiectat și dezvoltat, este o unealtă pusă la dispoziția agenților economici din domeniul agriculturii, care permite luarea deciziilor în condițiile unei analize corecte ce permite creșterea profitului și producerii.

În context, participanții vor beneficia de informații utile despre setul de standarde care oferă suport companiilor de toate tipurile și dimensiunile din domeniului agriculturii la sporirea capabilității de a satisface în mod continuu cerințele și așteptările clientului referitoare Ia calitatea produsului final, precum și la îmbunătățirea continuă a propriilor performanțe.

La dialog va participa dna Nadejda BORTA, Șefă a Departamentului Comunicare și relații externe.

În context, pentru un dialog constructiv și eficient, Vă invităm să comunicați din timp întrebările și subiectele de interes. De asemenea, pe parcursul dialogului, veți putea adresa întrebări în regim on-line, utilizând chat-ul evenimentului.

Pentru conectare prin intermediul Zoom Meeting, vă rugăm să accesați linkul de mai jos cu 5 minute înainte de începutul ședinței:

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/96808852498…

Meeting ID: 968 0885 2498

Passcode: 775854

Persoana de contact : Diana Russu, șefă a Direcției Susținere și promovare a membrilor CCI a RM, număr de telefon (022) 224983, adresa electronică [email protected]

Notă: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.