Testarea competențelor personale ale tinerilor

Distribuie prietenilor:Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM) în colaborare cu Universul Dezvoltării și ASEM cu susținerea financiară a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al RM (MECC) implementează proiectul  "Creșterea competențelor personale a tinerilor pentru o carieră de succes" în perioada mai – decembrie 2020.

Tinerii sunt cei care au nevoie de îndrumare, susținere și ghidare pentru a lua decizii ce țin de dezvoltarea personală și viitoarea profesie. Desigur, fiecare persoană are anumite abilități și calități care pot fi dezvoltate și care vor contribui la realizarea scopurilor personale.

În acest scop, ANTiM oferă tinerilor prin prisma acestui proiect, consultanță și ghidare în baza programului de testare CAS++, care va facilita procesul de luare a deciziilor pentru o viitoare carieră. 

Programul CAS++ este un instrument de identificare a calităților personale  prin completarea mai multor teste și selectarea acelor profesii care s-ar potrivi cu calitățile identificate. Raportul care este generat de către programul CAS++ va fi analizat cu specialistul de ghidare în carieră și tinerii vor fi mai siguri în luarea deciziilor pentru dezvoltarea viitoarei cariere. 

În perioada octombrie – decembrie 2020, tinerii cu vârsta între 18 – 25 ani, care doresc să-și descopere calitățile de care dispun și ce profesii li s-ar potrivi, pot să transmită o solicitare pentru înregistrare la adresa de e-mail antim.office@gmail.com

Toate cheltuielile sunt acoperite de către MECC și partenerii proiectului.

http://www.antim.org/testarea-abilitatilor-personale-pentru-o-cariera-de-succes/ 

Proiectul este implementat în cadrul Programului de Granturi 2020 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

 

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.