Curs online// Învață gratuit despre strategia unui ONG, comunicarea cu publicul, durabilitate finaciară și campanii de advocacy

Consiliul Național al Tineretului din Moldova te invită să studiezi cursul online „Introducere în dezvoltarea organizațională”, la care vei înțelege cum se formează strategia unei organizații de tineret, care sunt regulile în obținerea unei stabilități financiare, când sunt inițiate campanii de advocacy și de ce este importantă comunicarea în interiorul și exteriorul unui ONG.

Pentru cine este cursul online „Introducere în dezvoltarea organizațională”?

# Pentru tinerii care-și doresc să fondeze un ONG

# Pentru persoanele care fac parte de puțin timp dintr-un ONG

# Pentru oamenii care vor să lucreze într-un ONG

# Pentru tinerii care fac parte dintr-un consiliu/centru de tineret

# Pentru persoanele care dețin funcția de „specialist de tineret”

# Pentru tinerii și adulții care vor să afle mai multe despre cele patru direcții de dezvoltare ale unei organizații

Cine sunt formatorii și despre ce vă vorbesc?

Valeriu Drăgălin, ex-președinte CNTM. Subiectul „Advocacy”; Valeriu vorbește despre diferența dintre lobby și advocacy; despre cum puteți convinge factorii de decizie să accepte propunerile tale; despre etapele campaniei de advocacy și mesajele ei.

# Cristina Voroneanu, co-fondatoare AO Primăria Mea și „deFacto”. Subiectul „Planificare strategică”; Cristina vorbește despre munca în echipă asupra strategiei unei organizații; despre importanța planului strategic – utilizarea și adaptarea lui.

Ana Indoitu, președintă AO Invento. Subiectul „Sustenabilitate financiară”; Ana vorbește despre donatori și despre atragerea de fonduri; despre mecanismul 2% și scrierea cererilor de finanțare.

# Alexandru Ghețan, formator iMeet. Subiectul „Comunicare organizațională”; Alexandru vorbește despre comunicarea individuală și cea colectivă dintr-o organizație; despre cultura unui ONG și instrumentele prin intermediul cărora acesta comunică: scrisori, e-mailuri, site-uri etc.

https://www.facebook.com/CNTMoldova/videos/2492944250948843/

 

Ai accesat cursul online? E gratuit! Click AICI.

Cursul a fost dezvoltat de o echipă de formatori a Consiliului Național al Tineretului din Moldova (CNTM) și a Institutului iMEET, cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării Republicii Moldova, în cadrul Programului de granturi 2019.

 


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.