Selectarea a 15 tineri în cadrul proiectului ,,Democrația la ea acasă"

Distribuie prietenilor:


 

    AO ,,Consiliul Raional al Tinerilor din Florești” anunță despre inițierea Proiectului ,,Democrația la ea acasă" care are drept scop, promovarea democrației participative și a bunei guvernări la nivel local prin formarea și consolidarea capacităților de gândire critică, educație civică a circa 150 tineri și cetățeni activi din orașul Florești.Tinerii selectați în cadrul proiectului vor beneficia de instruiri în domeniul advocacy, lobby, comunicare în public, implicare în procesul decizional. Astfel, 15 tineri selectați în cadrul proiectului vor deveni promotori ai bunei guvernări la nivel local. Ulterior, tinerii alături de APL Florești vor identifica și soluționa una din problemele cu care se confruntă localitatea.

    Astfel, toți doritorii de a participa în acest proiect sunt rugați să completeze acest formular.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdiuL_jyixryO5-8AGXmxAYd6H_wwTykmgJLGF2xsNpIm_tgg/viewform?usp=sf_link


       Acest proiect este implementat de AO ,,Consiliul Raional al Tinerilor din Florești", prin intermediul proiectului ”AGREED – Activarea reformei guvernării pentru îmbunătățirea dezvoltării”, finanțat de Uniunea Europeană prin Asociația Agențiilor pentru Democrație Locală – ALDA, parteneri de implementare - Primăria orașului Florești.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet